torstai 24. syyskuuta 2015

74. Puleeraus ja kiillotus

Mihin tämä aika oikein menee?! Animea katsoessa

Tuntuu että vastahan minä postauksen tein ja nyt on jo torstai. Hupsis! Kuten otsikosta voi (ehkä) päätellä niin huomenna mennään Nitan ja 1v tammavarsan kanssa Hankasalmelle Hippoksen näyttelyyn! En ole ehtinyt paljoa treenaamaan niiden kanssa mutta noh, omalla painollaan. Eiköhän ne ihan edukseen esiinny kun tammoja ovat :)

Pesin Nitan tänään ja olihan siinä melkoinen homma! Älkää hommatko vaaleaa hevosta... Olisin pessyt nuoremmankin mutta lämmin vesi loppui joten se saa tyytyä vaan huolelliseen harjaukseen. Nita oli vähän eri mieltä tuosta pesemisestä, se niin inhoaa vesiletkuja! Mutta onneksi saatiin se lopulta ihan hyvin pestyä :) Hännän ja pahimmat likatahrat pesin kunnon annoksella fairya, samoin kävi neitosen sukille. Se sai seisoa hetken käytävällä loimen alla ja sitten tehtiin vähän hienosäätöä ja sellaista pientä pilkunviilausta.

En ala nyt tarkemmin tästä edes selittämään, teen näyttelypäivästä ja näyttelyihin valmistautumisesta varmaan ihan omat, erilliset postaukset kuvien yms kanssa. Jos teitä kiinnostaa lukea, se vaan?

Kävin myös valmennuksissa nyt keskiviikkona ja tänään torstaina, teen niistä yhteispostauksen varmaan jo tällä viikolla :)


Wish us luck!


Nita 2v näyttelyssä viime vuoden lokakuussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.