maanantai 30. marraskuuta 2015

91. Huomenna se alkaa!

Jep, aivan oikein. Joulukalenteri. Olen itse aikalailla innoissani, vaikka samalla vähän paniikissa sillä tekstejä on valmiina jo tosi hyvin, mutta yhdessäkään postauksessa ei ole vielä kuvia. Pitänee pitää jokin kuvauspäivä tässä! Valmiita postauksia on 12 kappaletta, ja muutama on vielä tekemättä. Teen niitä tässä samalla miten ehdin.

Postauksia on tulossa laidasta laitaan ja pääsette jopa ihailemaan minua videolla. Alunperin tarkoituksena oli tehdä joulukalenteri jossa ei ole mitään ratsastuspostauksia, mutta katsotaan nyt miten niiden kanssa sitten käy. Pari enemmän "normaalia" postausta saattaa myös luukkuihin eksyä, toki riippuu vähän mitä jokainen pitää normaalina... :) 


Tässä siis olisi vielä mahdollisuus teidän lukijoiden vaikuttaa, mitä haluatte luukuista paljastuvan? En kerro tässä vielä mitään mitä minulla jo on, joten kaikkea saa heittää maasta taivaaseen! 

Joulukalenterin ajan höllään myös periaatteitani, joten joulukuun ajan se olisi sitten lukija lukijasta ja kommentti kommentista -tyylillä etenemistä! Muistathan kommentoida blogisi osoitteen jos liityit :) 


Kuka tämä hemaiseva kaunotar on? Joulukalenterin luukussa 7 se paljastuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.