perjantai 4. joulukuuta 2015

Luukku 4: Nita treenaa

Tästä luukusta paljastuukin vähän normaalimpi postaus, jos niin voisi sanoa :) Nita kävi tänään Mikkelissä taas maneesilla treenaamassa. Tällä kerralla se oli paljon rennompi heti alusta alkaen, ja fiksuna tyttönä se ei pelännyt yhtään vaikka maneesin kattoon rummutti vettä jatkuvalla syötöllä ja ovi kolisi tuulessa ym.
Anna treenasi tälläkin kertaa taipumista sen kanssa, se sujui jo paljon paremmin kuin viimeksi. Ylipäätään tämä kerta meni paremmin kuin edellinen, hevonen oli kuulolla ja rennompi.

Tänään on myös Nitan ratsun uran vuosipäivä, jos niin voi sanoa! Armon vuonna 2014, tänä samaisena neljäntenä päivänä, kävin Nitin kyydissä ensimmäistä kertaa. Niin se aika vaan hujahtaa!

Pidemmittä puheitta päästän teidät videoon. Pätkien laadukkuus hivelee silmää, koska mun kameralla on joku henkinen ongelma videokuvauksen suhteen ja se pätkii kuvausta ihan milloin haluaa. Välillä se kuvaa 2 sekuntia videota, välillä 2 minuuttia ja sitten se itse katkaisee kuvauksen. Möh... Ärsyttävää. Mutta ihan ok videopätkiä sain, missasin kyllä myös muutamat tosi hyvät pätkät ja Nitin vauhtipukit :D

Mutta, videon kimppuun olkaatte hyvät ~
3 kommenttia

 1. voi vitsi mihi aikaa kävitte rouhialassa(?) myökii käytii eile, ku ois tienny et olitte tulossa nii ois ollu kiva jäädä kattoo ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi räkä! Me oltiin siellä kolmen aikaan ja lähdettiin vähän yli neljä pois. Harmi ettei satuttu samaan aikaan! No, ensi kerralla sit :D

   Poista
  2. jep, no me oltii just reilua tuntia aikasemmi :D

   Poista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.