torstai 24. joulukuuta 2015

Luukku 24: Aaton lahjasaalis

No aatto tuli, aatto meni. Omalla kohdalla se meni ihan normaaleissa merkeissä, aamutallia ja näin. Sitten laitettiin ruoat, syötiin ja seurusteltiin perheenjäsenten kanssa ja jaettiin lahjat. Itse sain ainoastaan Mursulta mun toivoman pipon, kuosikin oli enemmän kuin mieleen :D Lisäksi lahjapaketeista paljastui läjä sukkia (ihan kuin mulla ei olisi kaapit täynnä sukkia jo ennestään...) ja kaulahuivi (jolla en tee mitään...) sekä tietysti ne joulun perinteiset, eli karkkia. Veljeltä sain One-Punch-Manin koko kauden levyllä. Ja lisäksi sain uuden halpispuhelimen kun edellinen alkaa vedellä viimeisiään, jei!

Toivottavasti muillakin oli mukava joulu ja mieluisia lahjoja :) Vetäydyn tästä hiljalleen petiin, sillä huomenna on valmennus Mikkelissä aamutuimaan ja olisi mukava olla siellä vähän skarpimpana ;) Perinteinen joulumaasto mennään tänä vuonna tapaninpäivänä jolloin meillä on ollut yleensä rekiajoa, mutta jostain jännästä syystä sitä ei voi tänä vuonna suorittaa...


Anyways, hyvät ja vähän myöhäiset jouluntoivotukset kaikille lukijoille!


Ihan pirun komee piparihevosen pää. Sillä oli vartalokin, mutta se ei kestänyt kasassa, joten... Vain pää. Tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.