perjantai 4. maaliskuuta 2016

104. Tää on niin tätäEi oikein mitään lisättävää tähän. Keskiviikkoiltana löysin tällaisen ystäväisen Nitan jalasta. Se oli kuulemma päivällä pukitellut ja riehunut oikein kunnolla, joten siinä hötäkässä tuo peukalonpään kokoinen vekki on ilmeisesti syntynyt. Haava sai normaalin hoidon, eli klippauksen, vesiletkutuksen, betadine-liuospesun, ja sitten lopuksi väkrättiin haude. Haava on onneksi ihan siisti ja ei ole tulehtunut, luojalle kiitos että on talvi :)
Sunnuntaina ollaan menossa maneesille treenailemaan, joten toivotaankin että jalka pysyy hyvänä eikä ala oireilemaan mitenkään! Olisikin ihan mun tuuria että just huomen illalla jalka turpoaa elefanttijalaksi ja sitten pitää soittaa eläinlääkäri ja lompakko laulaa... No, toivotaan parasta!


Kävin tänään Petulla suht pitkällä maastolenkillä katsastelemassa uusia reittejä. Mitään ympäri meneviä lenkkejä ei (vielä) löydetty, ja hieman rajoitti tuo valtava lumimääräkin. Lunta oli Petulla yli polveen, joten tulihan siinä kahlailtua ihan kohtuudella. Voimaa, voimaa, ja heinämahaa pois! Petun kanssa on nykyään niin mukava maastoilla, kun voi löysin ohjin lompsia menemään oikeastaan missä vaan ja sillä ei korvakarvakaan värähdä :) Autojakin meni muutama ohi, eikä se niistä tykännyt mitään. Toista se oli silloin alkuaikoina...

Mutta nyt toivotan kaikille hyvää viikonlopun alkua, treenipostauksen merkeissä nähdään mahdollisesti jo sunnuntaina! :)

Söpö kerjuumummo 

2 kommenttia

 1. Mul on sama fiilis Minnin kanssa maastoilusta (jotain poikkeus riehumis kertoja lukuunottamatta :D ), voi mennä rennosti pitkin ohjin, samoin kui teillä, toista se oli alkuaikoina! :D

  Hokinpolkemat on tosi inhottavia kun voivat olla pahoja vaikka aluks näyttääkin ihan pieneltä :/ ja niiltä kun ei voi oikein välttyä ellei sitten vuoroo pumpuliin koko hevosta...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hokinpolkemat on jokatalvinen riesa... Olen odottanutkin milloin Nita sen ensimmäisen polkaisee, onneksi tuli nyt kun on vähän pakkasta ja maa hyvin lumen peitossa niin ei ole ihan niin suurta pelkoa pöpöistä :)
   Vanhat tammahevoset on vaan niin huippuja ♥ Niissä yhdistyy elämänviisaus ja vuosien saatossa rakennettu luottamus, ja jos henkinen vire on oikea, ne kiipeää vaikka kuuhun ;)

   Poista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.