perjantai 11. maaliskuuta 2016

107. Järki jäässä joka säässä!

Mitähän se siellä nyt turaa...

Otsikostakin sen voi jo päätellä, nimittäin tämän päivän ratsastuksen tyylin ja tasokkuuden! Pitkän työviikon päätteeksihän mikään muu ei olekaan niin mieluisaa kuin harrastaa extreme-urheilua, eikös vaan? Ainakin minusta on!

Tänään siis kaivoin kaapin perältä pienimmät full-koon nahkariimut ja metsästin punaisen paholaiseni ja satuloin... Siis hetkonen! Ratsulta puuttui kylläkin kaikki vermehet, siis satula ja suitset, ja riimuun kiinnitettiin vain pitkä riimunnaru. Potta päähän ja let's go!
Tai niin ainakin luulin. Ulkohousut osoittautuivat hieman krhm, pinkeiksi haaroista, joten en päässyt selkään. Ja kun pääsin, tuntui että housut ratkeaa. Joten ei muuta kuin loikka alas ja ulkohousut sai kyytiä ;)

Welcome back, etukönö! Sua kaivattiinkin jo!

En tehnyt Petun kanssa mitään kummallista, tein muutaman väistön ja vähän ravasin ja otin pari laukannostoa molempiin suuntiin. Karvakasa toimi ihan yhtä hienosti kuin aina ennenkin, puspus! Itsekin joutuu istumaan ihan jopa melkein pätevänä siellä kyydissä eikä vain könöttämään ja matkustelemaan! Petu toimii superhyvin pelkällä riimulla, olen sillä paljon maastoillutkin pelkän riimun kanssa :) Aina välillä on mukavaa ottaa vähän rennommin ja treenailla ilman kuolaimia! Ratsuni syljeneritys on myös ilman kuolaimia nimittäin aivan omassa kastissaan, ja kuolaimet suussa se onkin erittäin pätevä kuolakone!

En ratsastanut kauankaan, ehkä jonkun max puolisen tuntia. Pidettiin homma kivana ja kevyenä niin ei tarvinnut tumpeloida tammalle loimia päälle pihalle :)
Harvinaisia hörökorvakuvia!


Löytyykö lukijoista riimulla ratsastaneita? Miten sujui?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.