perjantai 1. huhtikuuta 2016

114. Neito parhaassa iässään


"Nainen on kauneimmillaan 17 vuoden iässä" -kuuluu vanha sanonta. Voin kertoa, että tämä sanonta pätee. Kun katson omia kuviani tuolta ajalta, niin näytän omasta mielestäni paremmalta silloin kuin miltä näytän nyt. Hevosella tosin ei ole tällaista kognitiivista kykyä ajatella mennytä tai tulevaa, etenkään niitä liikakiloja tai sutjakampia päiviä ;) Hevonen vain on, tässä ja nyt.

Niin on Petukin. 17 vuotta tuli eilen mittariin, 31.3. Maaliskuun lapsi. Punainen karvapallero vietti eilisen sadeloimensa alla kun täällä satoi vettä koko päivän. Synttärien kunniaksi ei sentään kemuja pistetty pystyyn, mutta vähän kuitenkin juhlistettiin vanhuksen syndejä. Meillä ei juhlita kenenkään muun hepan synttäreitä kuin Petun, ollaan alusta asti juhlittu ja meille on naurettukin sen takia :D Nimipäiviäkin tavataan viettää. Hulluksihan ne muut sanoisivat jos kuulisivat että me hevoselle kakku leivotaan!

Mutta kyllä, tein Petulle kakun, kuten joka vuosi. Tämmöinen ihana hepalle sopiva paakkelsihan tämä on. Kahden ruisleivän välissä on siirappia, porkkanasiivuja, viipaloitua omenaa ja chiaa, ja päällisenä on vallan upea heppanamien ja appelsiinien rypäs jotka on liimattu paikoilleen - siirapilla. Kas kas!

Täydellisesti viipaloidut omenasiivut!

Täydellinen kakku... Ainakin melkein!


Petu veti aivan onnellisena lärviin komean kakkunsa ja kovin hän lipoi huulia ja mun käsiä eli ilmeisesti oli hyvää :)


Joten hyvää syntymäpäivää, neito kaunehin! Kauheaa lässytys/käkätysvideota rouvan syömisestä ette saa ellette anele!
Huomenna on jo messut! Vitsi että jänskättää! Mutta messuista myöhemmin, nyt petiin että jaksaa startata Skodan huomenna klo 6! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.