maanantai 4. huhtikuuta 2016

115. Voi pyhä expo!

Kai otsikkokin sen kertoo, eli shoppailuholistin tuomion viikonlopun hevosmessuista. Kuten viime postauksessa esittelinkin kuolatuimpien tuotteiden top kymppiä, niin tässä postingissa sitten päästään vertailemaan mitenkä se "tahdon ton" -bingo oikein osuikaan kohdilleen!

Kaikista tuotteista tulossa myöhemmin parempia kuvia kun saan ne ihan hefoisen päälle/selkään :) Sitten joskus. Kun vaivaudun pitämään photoshootin.


Ylipäätään messuilla oli superkivaa, olin siis tosiaan kaksi päivää. Enkä tiedä pystyisikö siihen ikinä kyllästymään! Juttelin monien mukavien ihmisten kanssa ja katselin tietoiskuja eri aiheista. Aika paljon tuli vaan kierreltyä ja etsittyä kaikkea ihanaa ja hypisteltyä... Haha! Katsoin messuilla molemmat työvaljastusnäytökset, satulan rakenteeseen ja sopivuuteen liittyvät jutut ja oriparaatin. Miten paljon aikaa voikaan ihminen kuluttaa vain kojuissa kiertelyyn..?!
Lauantaina oltiin pelipaikalla 10-18 ja sunnuntaina niinikään 10-17, eli molempina päivinä melkein alusta melkein loppuun saakka! Teen noista näytöksistä myöhemmin viikolla postauksen kun mun aivotoiminta palaa tuosta autoilun ja viikonlopun aiheuttaman väsymyksen kiroista ;)


 Hillitsin itseäni aika hyvin ensimmäiset pari tuntia, sitten lähti, niinsanoen. Olin yksin, ja näin ihanan huovan... Ja se oli menoa se! Samalla kortinviuhauksella mukaan lähti myös otsapanta. Mulla oli lauantaina sekä sunnuntaina poistuessani kolmesta viiteen kassia käsipuolessa kun kipitin autoa kohden messukeskukselta. Onni on iso farmariauto!
Hirveintä oli se, kun ystävät kannustavat oikein ostamaan. Itse koitat pidättäytyä, ja toinen vaan vastaa "mutta kyllähän ne nyt on niin hyvät että sun on pakko ostaa," viitaten noihin Freejumpeihin. Perkules.


No, pidemmittä puheitta näihin ostoksiin. En suostu paljastamaan paljonko meni rahaa, koska en ole itsekään käynyt katsomassa vielä pankkitiliä... Enkä varmaan haluakaan katsoa, iik!


Tässä lähes koko saalis, kuvasta puuttuu vain blingeillä reunustettu kilpailunumero ;)
Vasemmalta alhaalta alkaen: Horse Comfort Strassi ratsastushousut, Equituren V-mallinen otsapanta, Pioneerin otsapanta, Eskadron Platinum collectionin jersey-loimi beigensävyisenä.
Keskirivissä vasemmalta: Hobuloven XXL-sanko heppanameja, jonka päällä Freejump Soft'Up Pro:t mustana, Euro-Starin pinkit pintelit, ja niiden alla Helmiveneen alpakanvillasta kudottu tuubihuivi beigen sävyisenä, ja sen vieressä Euro-Starin kevättakki värinä navy.
Ylärivissä huovat: Eskadron Platinum collection valkoinen kisahuopa, Animon musta kouluhuopa, ja Horse Comfort Deluxe-malliston ruskea yleishuopa.

Kuva ei anna oikeutta! Tämä on ihanan kiiltävä ja samalla pehmeä pinnaltaan, ja tuo vaaleampi raita jossa teksti on, on nahkamaista ja vähän nihkeää. Ihana loimi!

Kyllä, lapsella on oltava joka huovassa bli-blingiä!

Equituren otsapanta kimaltelee ihanasti, se on niiiiin meidän koulukisapanta!

Ja Sirppu photobombaa!


Löysittekö te messuilta mitään kivaa ostettavaa?  Mitä mieltä messuista olit noin ylipäätään?

2 kommenttia

 1. Aivan ihania huopia, ja Freejumpit on varmasti hintansa arvoiset mitä nyt olen kokemuksia kuullut :) Onneksi itselläni ei ole enää hevosta, muuten messut olisivat liian kohtalokkaat kukkarolle... tulipahan kuitenkin pitkään haaveilun kohteena olleet Animon housut hankittua ihan hyvästä alesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kaveri sanoi ettei ikinä enää messuile mun kanssa, kun käytin sitä naulakkona ihan koko ajan kun sukelsin putiikkeihin hahaha :D Se itse asiassa vähän ylipuhu mut ostamaan noi Freejumpit! Toivon että ne on satsauksen arvoiset :)
   Itsekin tsiigailin Animon ja Euro-Starin housuja, mutta onneksi on läski peba niin eihän ne mulle mahdu kuin saumoja paukuttelemalla ;)
   Kiitän kommentista!

   Poista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.