lauantai 4. kesäkuuta 2016

132. Mustuainen, valkuainen, ja ruskuainenPataljoona on koossa! Niinsanotusti. Värisuora nyt ainakin melkein. Viime sunnuntaina kävin pyöräilemässä Porvoosta mukaan tällaisen mukavan 11-vuotiaan mustan tamman. Tarkoitus olisi astuttaa tämä Hempalla tänä kesänä ja ottaa siitä itselle varsa :) Kyseessä ei siis ole omaksi hankittu eläin, vaan tamma on liisattuna varsantekoa varten.

Tamma on ollut nyt viikon verran pienessä tarhassa laitumen vieressä, mutta tänään se pääsi Nitan ja Petun kanssa samaan laitumeen. Kaveri tykkäsi kauheasti kun pääsi oikomaan jalkojaan oikein kunnolla! Tosin Niti ja Petu eivät kyllä tykänneet yhtään kun moinen mustilainen tuli heidän seuraksensa sinne. Mitään suurempaa draamaa ei syntynyt, vähän takakaviot huitoivat mutta ei sen kummempia.

Toinen halusi vaan tutustua ensitöikseen muihin... Petu antoi ensimmäisen esitelmän kavionpohjien kunnosta

Nita varsinkin oli kauhean polleana, hää suojeli emäänsä tältä tunkeilijalta ja aina kun tamma tuli likemmäs kaksikkoa niin Niti otti vauhtia ja ajoi sen korvat luimussa pois. Kunnon johtajatamman elkeet! ;) Lisäksi ne bondasivat Petun kanssa, rapsuttelivat toisiaan kovasti jotta saadaan tälle uudelle kaverille paha mieli!

Toivon mukaan viikon sisään tilanne tasoittuu, vaikka eipä tuolla mitään suuria tunteenpurkauksia ole nähtykään. Musta tamma laiduntaa kaksikosta kauempana, mutta eiköhän se ajallaan oteta näiden kahden samispyllyn porukkaan, ainakin toivoisin sitä.


Tässä kuitenkin vähän kuvia tammasta! Sille pitäisi muuten keksiä hyvä lempinimi, A:lla, I;llä tai R:llä alkava ja max 5 kirjainta! Jos ei kivaa löydy niin sitten sanotaan häntä vaan oikealla nimellä :)


Hontsa oli hyvin kiinnostunut mustistaNiti hyökkäsi sivummalta ajamaan mustia pois hänen tontiltaan. Musti vastasi pukittamalla, vaikka Niti olikin siinä vaiheessa jo kaukana. 

Loppuun vielä kuva söpöstä Niupusta!

2 kommenttia

  1. Heippa Rosa! Mikäs on sun sähköposti osoite on? Olisi hieman asiaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Mun sähköposti on levalantalli@gmail.com :)

      Poista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.