tiistai 26. heinäkuuta 2016

142. Paremman pyllyn allaUuupsiis, pikkuisenko on meinannut tämä kirjoittelu jäädä? Juttua olisi, mutta hitsi kun ei ikinä jaksa tulla tänne saakka siitä kertomaan! Lähinnä ongelmaksi on muotoutunut tämä surkeaakin surkeampi nettiyhteys, joka vastustaa kyllä nyt ihan urakalla kuvien ja videoiden lataamista :( Näiden kuvien lataamiseen meni aivan liian kauan!
Mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan?

Niti ja Hontsa pääsivät taas kerran Annan ratsutukseen. Tämä sattui ihan sopivaan väliin koska parantelen itse lihasvammaa reidestä joten sain lepuutella jalkaa ja katsoa ja oppia paremmaltani! Anna ratsasti ensin Nitin, teki ihan perusjumppaa sen kanssa. Laukannostot olivat kuulemma todella hyviä ja Nita kulki pätkiä todella hyvin. Lisää voimaa se tarvitsee ja nopeutta hieman ravinostoihin. Mun on itse muistettava pitää se kropastaan suorana, se työntää helposti takaosaa sisään tai ulos.
Nita oli niin hieno että mä ihan itkeä tirautin :D Herkkä mielentila tai jotain...Vähän venyy jo :D 


Hontsan kanssa Anna vain kokeili varovasti askellajit läpi, kun hänelle uusi tuttavuus kyseessä. Laitoin Annan pyynnöstä sille kolmipala-fullcheekit, ja Hontsa toimi niillä hyvin. Anna kehui että se kantaa itsensä kivasti ja on kiltti ja mukava ratsastaa. Aina kun hevonen alkoi narskuttamaan niin hän työnsi takaosaa ulospäin ja teki puolipidätteen ulkoa. Hosu ei kuulemma ymmärtänyt lainkaan ristikkäisiä apuja, joten sitä pitää ratsastaa mahdollisimman yksinkertaisesti. Laukassa oli enemmän hakemista, mutta siinäkin Hontsa näytti pätkiä aika kivalta :) Normikuolaimella se myös pysyi paremmin nenä edessä eikä hakenut ihan niin syvälle mitä hackiksen kanssa.Just tällaista boostia kaipaan, että näen miten toinen menee mun hevosilla ja ne menee tosi hyvin! Haluaa itsekin treenata ja kehittyä paremmaksi ja paremmaksi!

Lauantaina Hosu hyppäsi ekaa kertaa 9 kuukauteen pikku esteitä ja sunnuntaina Niti ja Hontsa kävivät laukkamaastossa. Käytettiin niitä kavionsyvässä vedessäkin ja Niti ei arastellut oikeastaan yhtään mennä sinne! Toka kerta ;) Kenttäratsun ainesta molemmissa!Pomon nimestä tulossa ihan oma postauksensa toivon mukaan tällä viikolla jos jaksan kirjoitella. Työt alkavat haitata entistä enemmän harrastuksia, kun työvuorot muuttuvat erilaisiksi. Mutta, nyt mulla saattaa olla jopa 3 vapaata putkeen joten se sentään helpottaa liikutusten miettimistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.