perjantai 12. elokuuta 2016

145. Pormestari 1kk

Heipähei! Viime postauksesta onkin taas vierähtänyt aikaa. Meikäläisen ajan on vieneet mitkäs muutkaan taas kuin työt, ja inspiraatio tulla kertomaan olemattomista puuhailuista tänne ei oikein nappaa, eikös? Enemmän ja vähemmän vastustuksen makua on taaaaaas kerran ollut ilmassa, mutta taidan jättää niiden ruotimisen ja selvittämisen toiseen kertaan. Tämä postaus osoitetaan kuukauden vanhalla Pomolle, nimittäin!

Kauhukakara
Ja tässä syy pystyynnousuun... Pomon mielestä häntä ei komenneta pysymään kaukana, jos hän kerta haluaa tulla lähelle!

Pikkuäijä kasvaa kohisten ja siihen on tullut todella paljon massaa. Pomolla oli aika kauan sellainen arka vaihe, ettei se antanut oikein koskea, aina kun ojensi kättä sitä kohden niin varsa säpsähti kauemmas eikä tullut luokse. Riimujen pukeminen ja riisuminen oli työn ja tuskan takana. Tätä vaihetta kesti parisen viikkoa ja sitten arkuuden alta kuoriutui ihana, rohkea ja suorastaan röyhkeä kaveri ;)

Pomo antaa siis nyt koskea hyvin itseensä, riimun pukeminen ja riisuminen sujuvat hyvin ja sen kaikkia jalkoja on nosteltu. Se antaa hyvin koskea itseään joka puolelle eikä pelkää enää mikä on kiva juttu :) Selkeästi kuitenkin huomaa että temperamentiltaan se on aika sähäkkä ja se myös näyttää sen, reagoi ärsykkeisiin välillä ylivoimakkaasti ja sitä rataa. Pomo myöskin on oikea rasavilli, se vetelee hirveää rundia pitkin laitsaa ja pukittelee ja vinkuu tai röhkii siinä samalla mennessään :D Ei sille voi kun nauraa kun jätkä painaa ohi täyttä vauhtia ja samalla röhkii kuin paraskin kenttäratsu viimeisellä viissatasella?! Tokio 2020 täältä tullaan..!

Hiukan ylivalottunut kuva koska joku ei osaa säätää suljinnopeutta riittävästi

Jalat ovat suoristuneet hyvin, mutta toinen etujalka on edelleen hieman ulkokierteinen joten sitä pitää ehkä vuolla jotta se lähtisi suoristumaan. Se ei kuitenkaan ole enää lähellekään niin paha kuin syntyessä oli, eli ihan laitumellakin olo on parantanut asiaa paljon! Liukkaalla kelillä olen päästänyt Petun ja Pomon vähäksi aikaa kentälle irrottelemaan, siellä kun ei ole niin suurta liukastumisriskiä mitä laitsalla on. Pomo esitteleekin kentällä hyvin mielellään ilmavaa peräpäätään ;)

Yritin videoida, mutta mun kameran videotoiminto on taas jotenkin ihan sekaisin ja se ylivalottaa videota. On siis perehdyttävä asiaan hieman syvällisemmin tässä joku päivä.

Kevyt etuosa, paino hyvin takaosalla

Hyvin etupainoinen laukannosto

Selkä pyöreänä, mutta matalassa muodossa... Truu tulevaisuuden kouluponi!

Nyt kun mulla on myös rakennekuvia Pomosta niin voin jossain vaiheessa tehdä sen rakennevertailupostauksenkin mistä ollut puhetta, tosin siihen menee varmasti aikaa että se ilmestyy. Kiinnostaisiko lukijakuntaa materialistisempi kuvaus uusista kamppeista mitä tullut hetken huumassa osteltua? Ja ai niin, se arvontakin. Räkä. No, onhan tätä vuotta vielä jäljellä... ;D

1 kommentti

  1. Pahus, varsakuumehan tässä iskee... :) Laita vaan "ostosten esittelyä" tulemaan, tälläinen materialisti ainakin lukee niitä ihan mielellään.

    VastaaPoista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.