maanantai 29. elokuuta 2016

146. Kiireinen elokuuOtsikkokin asian paljastaa, tämä elokuu on ollut todella kiireinen. Töissä on tullut viihdyttyä melkein joka päivä, tunteja olen pitänyt myöskin oikeastaan joka päivä ja kaikki muu aika on mennyt muissa touhuissa ja nukkuessa. Blogin kirjoittaminen on jäänyt, innostus kirjoittaa on ollut poissa päivän touhujen jälkeen. No, ehkä asia tässä korjaantuu, ehkä ei :P Ei aina voi innostaa hei!Mätsärit olivat sunnuntaina, multa oli siellä kolme hevosta. Suokkiluokassa menivät Musti ja Niti, ja lämminveriryhmässä Risto ja Hosu. Sen suurempaa menestystä ei tullut, Nita oli ainoa joka sai punaisen (I-palkinnon) ja Hontsa sai kunniamaininnan parhaista kavioista. Nitalla paloi näyttelyn parhaan suokin palkinto siihen kun hän vähän riehaantui ensimmäisessä ravispurtissa, tuomari kun arvosti rauhallisuutta enemmän kuin virittynyttä teinihevosta :D Mutta hei, olihan se toisiksi paras..?

Musti on tiineystarkastettu ja sekin on kantavana, joten ensi kesäksi odotellaan kahta varsaa syntyväksi, toivon mukaan erikoisen värisiä :) Musti kantaa Hemestä. Toinen kantava tamma on kimo Sara, joka kantaa tummanpunaruunikosta Taraniksesta. Petua ei ole tarkastettu, joten sen kohtalo on avoin. Se tarkistetaan varmaan vasta raspauksen yhteydessä joulu/tammikuussa. Jos se on kantava niin varsa on tervetullut kyllä :)

Osa varsoista menee sitten varmasti myyntiin, ei mulla ole varaa eikä aikaa opettaa ja pitää niitä kaikkia. Katsotaan nyt ja toivotaan että kaikki menee ensi kesään asti hyvin!

Tällä viikolla on tarkoitus päästä itsekin taas hevosen selkään, Nitalla meinaan tehdä jumppaa esteillä ja sileällä ja Hontsalla kokeilen kuolaimia. Se oli kiva Annan ratsutuksen jälkeen mutta nyt on kuolaimesta tullut taas demoni sille. En tiedä onko vika kuolaimessa vai ratsastajassa, joten mun on kokeiltava sitä. Se on tehnyt muutaman tunnin ja ollut tosi huono, maasta käsin näkee miten ahdistunut ja kireä se on kuolaimen takia. Hackamoreen on siis varmaan palattava jos mielii herralla ratsastaa.
Jos se ei rupea nyt asettumaan niin sitten on luovuttava siitä :/ Näistä tunnoista ehkä myöhemmin mutta yritän palata vielä tällä viikolla asiaan ratsastuskuulumisten kanssa jos vaan ehdin ja jaksan kirjoittaa tänne pitkien työpäivien ja tunninpitojen jälkeen :)Kuvista kiitos Iinalle! Kaikki kuvat mätsäreistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.