perjantai 9. syyskuuta 2016

148. Älä ikinä sano "ei ikinä"

...Koska silloinhan juuri se asia tapahtuu!

Niin minäkin sanoin. Ja olen sanonut jo pitkään, että tähän talouteen ei sitten muuten tule enää yhtään ainoata ponia. Poneja on ollut vuosikausia ja nyt olen melkein päässyt eroon niistä, jäljellä on enää 8-vuotias Bambi-poni joka saakin jäädä, kun on pieni ja näpsäkkä ja mitä kaikkea. Kun sillä voi ajaa jopa mun isä ja meneehän se pieneen tilaankin. Ainakin toistaiseksi.


Mutta siis, kaikista poneista olen tarkoituksella hankkiutunut eroon koska en vain tule niiden kanssa toimeen. En tiedä mikä siinä on, mutta en vain siedä niiden omapäisyyttä. Ja mulle on sattunut juuri ne A) äkäiset ponit jotka syö ihmiset, B) arat ponit jotka pötkii pakoon kun kuulevat askeleetkin, C) pöljät ponit joilla aivosähkökäyrä heittelehtii. Ei ole ollut normaalia ponia (paitsi Bambi) joka olisi kiltti ja suht helppo ja jota ei tarvitse vahtia 24/7 ettei se karkaa tai syö lapsia tai muuta vastaavaa mukavaa.
Oikea termi olisi kai että olen väsynyt vahtimiseen?

No, tässä sairastamisessa on omat hyvät ja huonot puolensa... Saa valmisteltua ainakin postauksia, se on hyvä. Saa nukkua pitkään, se on kanssa kiva. Ei voi ratsastaa, se on huono :(
Ja sitten on se puoli kun olet vähän kipeä ja et ihan täysipäinen... Niin oho. Hups. Saattaa vahingossa ostaa ponin.
Ihan vahingossa vaan. Koska se oli nätti ja söpö ja just semmoinen unelmaponi. Mini-friisi. Iso. Vieläpä oikeanrotuinenkin. Toinen hups on se, että se on varsa... Toukokuussa syntynyt. Ihana neito. Ah.

Se oli sitä kuuluisaa "rakkautta ensisilmäyksellä" tiedättehän..? Ja haluan luottaa omaan intuitioon, ja tämän varsan kohdalla mun sisäinen ääni kyllä kirkui ihan täysillä. Harvoin tulee tämmöistä tunnetta että "tämä se on, tämä on just se mitä olen etsinytkin!" (vaikka oikeasti en edes etsinyt hevosta, huuuupss!!)
Pitää luottaa intuitioonsa. Ja unelmiaan pitää toteuttaa, ja tää on yks sellainen unelma.

Marraskuussa sitten haetaan tämä ihanuus kotiin :) Tavoitteena laatuponikisat ja ponibreeders sitten isona.

Jossain vaiheessa sitten lisää informaatiota, kuten nimeä jne ja lisää kuvia! Nyt on mentävä näillä :')


Niin iloinen! 

8 kommenttia

 1. Onpas se söpö :3 Minkä rotuinen tää on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Welsh D! Ennenkin ollut welshejä mutta A- ja B-poneja, tää on se mun unelma, omistaa D-tamma! Kerran melkein sorruin ja ostin C-orin... Olisi pitänyt, se palkittiin myöhemmin I-palkinnolla kantakirjaan :')

   Poista
 2. Haha, tämä voisi hyvin sopia "vain hevosihmis juttuihin". :D Monesti se tuntuu menevän niin, että kun yhden hommaat niin pian saakin huomata niitä olevan jo muutama lisää. Onnea paljon tulevasta pikkuisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vaan!! :D Kohta mulla on täällä suokkien sijaan kunnon ponilauma..!

   Poista
 3. Ettei vaan kävis elämä turhan tylsäksi/helpoksi niin pitäähän sitä olla poninpirulaisia pihalla ;) Tosi suloinen tapaus, kiva päästä seurailemaan ponin kasvua ja kehitystä!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana ilmestys! Eihän tuollaista voi jättää ostamatta ;)

  VastaaPoista
 5. Onnea, hieno valinta! Tätä varsaa katselin itsekin Facebookin välityksellä, kun on kaverini kasvatti ja tykkään molemmista vanhemmista tosi paljon.

  VastaaPoista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.