lauantai 29. lokakuuta 2016

153. Arvonnan tulokset

Jee, jipii, jihuu! Vain kuukauden luvattua myöhässä, tässä tämä makaa, lepää, petaa ja loikoo! Arvonnan tulokset kertakaikkisen upealla, pimeässä kuvatulla videolla! Kameralla, jonka tarkennus toimii lähes aina!
Arvontakone sen sijaan toimi erinomaisesti, kiitos Pomolle!

Katso videolta miten arvonnassa kävi!Onnea voittajalle ja kiitos kaikille osallistujille! :) Laitan voittajalle sähköpostia viikonlopun aikana!


Kuitenkin, tässä on vähän muutakin asiaa. Tulossa on paljon erilaisia testauksia ja niistä postailuita. Teen tänäkin vuonna joulukalenterin johon olen jo alkanut valmistelemaan materiaalia ja kirjoittelemaan juttuja mitä nyt voi jo etukäteen tehdä.

Meinasin kirjoittaa lyhyen tarinan joulukalenteria varten, mitäs mieltä olette? Onko kiva idea? Tarina todennäköisesti olisi fantasiasisältöinen ja siinä olisi heppoja! Te saatte ehdotella muita mahdollisia aiheita, hevosten rotuja ja hahmoille nimiä jos sellainen kiinnostaa! Jihuu!

Joulukalenterissa on tänäkin vuonna luvassa hulvaton videosarja mutta siitä ette saa tietoonne mitään ennen kuin se alkaa ;)

Toiveita joulukalenteriin saa tottakai esittää vaikka aika pitkälti aiheet onkin jo päätetty, mutta jos teiltä löytyy jokin kiva idea niin aivan hyvin voin ottaa sen mukaan :)


Huomenna vielä pitkä työpäivä edessä ja sitten on kahden päivän vapaat, jesss! Tiistaina seuraavaa postausta luvassa jos nyt tähdet ovat oikeassa asennossa ja kaikki menee suunnitellusti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.