maanantai 7. marraskuuta 2016

156. Pomo videollaOtsikkokin sen kertoo, sain otettua Pomosta vähän videota jota tässä nyt teille enemmän tai vähemmän ylpeänä esittelen! Valitettavasti varsa ei tällä kertaa esittänyt yhtä hienoa liikettä kuin edellisellä kuvauskerralla, laidun oli vetänyt jo sen verran jäähän että se selkeästi varoi pohjaa. Fiksu ipana! Pari ihan ok askelta ravia se jossain vaiheessa videota näyttää, muuten se on vähän semmoista etupainoista rääpimistä paikasta toiseen.

Niin, ja lisäksi olivat tietysti juuri vähän aiemmin saaneet emänsä kanssa heinää naamarin eteen joten eihän sitä nyt voi senkään takia liikehtiä..! Kakara myöskin koko ajan pörräsi Petun ympärillä ja meni aina sen takaa joten kuvaaminen on tosi kauheaa katsottavaa, haha :D

Pohjat vetivät täällä meillä nyt umpijäähän mutta heitän Nitalta kengät pois ja yritän päästä ratsastamaan sillä edes pellolle ennen kuin saan kengittäjän tällä tai ensi viikolla. Pläh... Olisipa ollut kiva päästä kunnolla treenaamaan uuden satulan kanssa mutta pitänee odotella kun ei sitä kehtaa maneesillekaan alkaa suunnistamaan joka ilta!Kuvaan Pomosta uutta videota heti kun pohjat vähän paranevat :) Huono video kuitenkin parempi kuin ei videota ollenkaan, eikös vaan?

Ja aaa enää 3 viikkoa joulukuun alkuun ja mä en oo edes aloittanut kalenterin kokoamista..! Tuhma Rosa, hyi! No, ehtiihän sitä... Jollakin ajalla :D Nyt kuitenkin videon pariin, koittakeehan nauttia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.