maanantai 26. joulukuuta 2016

160. Babyshoot!Tänään mulla oli töistä vapaata ja päivä menikin ihan karsean päänsäryn kanssa mikä johtuu umpijumissa olevasta selästä ja niskoista. Ah... Pakko sanoa että työt, välillä inhoan teidän kuormittavuutta.

Päivä kuitenkin yllätti mut positiivisesti kirkkaudellaan ja sain kuin sainkin otettua muutaman kuvan Tildasta ja Pomosta! Tildasta tosin sata kuvaa vähemmän kuin Pomosta... Mikä ihmeen linssilude tuo orivarsa on, siitä saa vaikka kuinka paljon hyviä kuvia mutta sitten tämä musta neiti taas... Tilda ei taida olla syntynyt kuvauskelpoiseksi?

Epämääräinen otos ylämäkeen kun neiti vähän ravasi

Tildan mielestä paras rakennekuva syntyy kun seisotaan etupää alamäkeen ja pylly ylämäkeen ja toisenpuolen jalat vähän alempana kuin toiset...

Korvakarvat pitäisi leikata...

Osaa hää välillä olla söpökii!


Joka tapauksessa sain siitäkin muutaman kuvan missä se ei näytä ihan pelkältä mustalta kasalta karvaa! Ja karvasta puheenollen, Tildalla on ihan järkyttävän pitkä ja karhea talvikarva. En tiedä onko tommosen karvan kasvattaminen sitten vaan joku ponien juttu. Kun muistelen edelliskesäistä Tintti-varsaa, niin silläkin oli kauhea talvikarvan reuhka ensimmäisenä talvenaan. Kuitenkin kun vertaa Pomoon niin Pomolla on tosi hyvä talvikarva, lyhyt ja tuuhea, eikä sillä kuitenkaan ole mitään loimia pidetty... No, lienee syytä madottaa vaan tosi hyvin tuota Tildaa!
Se pitäisi myös vuolla, mä luulen että soitan meidän kengittäjän vuolemaan sen jotta saadaan jalat oikeaan asentoon. En tahdo mennä sen kavioita vuolemaan itse ainakaan vielä näin alussa etten aiheuta mitään vahinkoa että jalka-asennot alkaisivat harottamaan kovasti... Toivottavasti kengittäjä pääsisi pian koska Tildalla ja Saralla on melkoiset sukset ja ne olisi pakko saada kuntoon mahdollisimman pian!

Kutittaa mahaa

Ainakii hää osaa jo komeimmat muuvit!

Äitiä päin oli kuulemma ihan TOSI kiva juosta!!

Pätikkä poika

Pomolla oli tänään vinkupäivä, se laukkasi mun ympärillä, pukitteli ja vinkui ihan älyttömästi!! Hitsi etten saanut sitä videolle :D

Nyt on taas loppuviikko töitä ja sitten viikonloppuna vapaata! Ajattelin käydä maneesilla vähän hyppelehtimässä jos saan hallin varattua :) Pitkästä aikaa!! Viimeksi ollaan hypätty Nitan kanssa... No, ihan liian pitkä aika sitten! Tällä viikolla tarkoituksena on käydä sen kanssa ainakin maastossa ja treenata koulua, ehkä vähän puomeilla ennen viikonlopun hyppyjä. Jei!

Viikonloppu? Lepoa ja ruokaa...

1 kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.