torstai 8. joulukuuta 2016

Luukku #8 - Linkkaa blogisi!

Siivoan hullun lailla joten en pysty enkä jaksa väsätä videopostausta loppuun. Se tulee sitten viikonlopun aikana ulos!

Tämänpäivän luukusta paljastuukin blogin historian ensimmäinen linkkaa blogisi -postaus! Jihuu! Pitkään on tämänkin tekeminen ollut meiningissä mutta vasta nyt sain aikaiseksi :')
Tildasta tulossa uusia kuvia heti kun saan niitä! Stay tuned!Toivoisin löytäväni linkattujen blogien joukosta uutta luettavaa kun suurin osa blogilistani blogeista on enemmän tai vähemmän kuolleita. Erityisesti suomenhevosista, welsheistä, varsoista ja nuorista ja kilpailemisesta kertovat blogit ovat mieleeni! Mutta vaikka nämä ovatkin erityisesti itseäni kiinnostavia aiheita niin se ei poissulje sitä etteikö juuri sinun blogisi voisi herättää kiinnostustani! Ehkä se on omintakeinen kirjoitustapa tai sitten loistavat kuvat, mutta korostan että aivan jokainen saa heitellä kommenttikenttään oman bloginsa!


Arvostelen kaikki blogit jossakin postauksessa vuodenvaihteen tienoilla jos niitä ei tule ihan kamalaa määrää :') Jos blogeja tulee aivan kauhea vyöry (yli 15) niin esittelen lukulistalleni päätyneet tai muuten mielenkiintoiset blogit. Näppäämällä blogisi tähän postaukseen annat minulle luvan käyttää blogisi banneria ja mahdollista esittelytekstiä.

Laita kommentteihin siis blogisi osoite ja kerro parilla lauseella millainen blogisi on yleiskuvan saamiseksi.


Ei muuta kuin linkkailemaan! 
Muistakaa lukija lukijasta! 

15 kommenttia

 1. anskukoo.blogspot.fi
  >> Hyvänmielenblogi rennolla otteella. Kirjoittelijana 13- vuotias tyttö pikkukylästä. Bloggailen lähes kaikesta mieleen tupsahtavasta, aiheesta ja aika paljon aiheen vierestäkin. Aina ei onnistu, mutta sukset saavatkin luistaa, kunhan ladulta ei poistuta ♥

  VastaaPoista
 2. Melkein mestari

  Blogi kertoo minun, 17-vuotiaan lukiolaisen elämästä ihka ensimmäisen oman hevoseni, 7-vuotiaan erittäin persoonallisen ratsutamman kanssa. Haastavahkon alun jälkeen ollaan viimein saatu homma rullaamaan, ja nyt valmentaudutaan säännöllisesti molemmissa lajeissa tähdäten ensi kaudella kilpakentille. Suht tavoitteellisen treenaamisen vastapainona elämään mahtuu myös omia treenejä, ei-niin-vakavaa humputtelua ja muunlaista hauskanpitoa, sekä tietysti laatuaikaa oman hevosen kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Pennin pyörittäjä


  Kun lihavasta ponista saadaan taas sporttinen lihaskimppu. Kun tammalle vihdoin kelpaa myös eteenpäin liikkuminen jumitteluiden sijaan. Valokuvausta ja yleistä arkihömppää ilman suuria analyysejä. Sitä on Pennin pyörittäjä.

  VastaaPoista
 4. http://keltamustat.blogspot.fi/
  Blogi keskittyy nuoren vuonohevosoriin kehitykseen sekä iäkkään shetlanninponitamman eläkepäivien mielekkäinä pitämiseen. Ohessa esiintyy myös ratsastuskoulun hevosia sekä silloin tällöin muitakin nelijalkaisia.

  VastaaPoista
 5. Karvakorvakamut

  Blogi kertoo 18-vuotiaan tamperelaistytön hevostelusta. Blogissa pääset seuraamaan perheemme suomenpienhevostamman elämää ja sen kesäkuussa 2016 syntyneen varsan kasvua. Lisäksi blogissa esiintyy laikukas liikutushevoseni sekä viisi ihanaa kissaamme :)

  VastaaPoista
 6. Pörheää Menoa


  Tarina tähtiin nousemisesta, luottamuksen kerryttämisestä ja siitä, millaista on rakastaa. Blogissa seikkailee maailman tärkein pikkukoira Pörri, jonka kanssa kaikki ei aina ole helppoa, mutta nykyään kaikki on huomattavan paljon helpompaa. Toisena päätähdistä on oman tahdon omaava pikkuponitamma Ferrari, jonka kanssa tie on vasta alussa, mutta samalla toivotaan, ettei se tie pääty koskaan.

  VastaaPoista
 7. Stina

  Valokuviin painottuvan blogin päähenkilö on villi ja vilkas Stina-neiti, mammansa muru ja maailman paras hevonen.

  VastaaPoista
 8. http://sydamenlyonti.blogspot.fi/

  Sydämenlyönti on tarina siitä, kuinka 17-vuotias hevosalan opiskelija löysi puolivahingossa elämäänsä ravihevoset. Takana on hieman yli vuosi opiskelua hevosalalla, seuraavien kahden vuoden aikana tarkoituksena on erikoistua hevosenhoitajaksi ravipuolelle. Blogin päätähden suuret saappaat on saanut täytettäväkseen passihevoseni opistolta, nuori harmaiden hiusten aiheuttajankin tunnettu kuvankaunis lämminverinen tamma Hertta.

  VastaaPoista
 9. Hymyillen Huomiseen

  Blogi kertoo v.2000 syntyneen tytön hevoselämästä. Mukaan mahtuu kuitenkin aina silloin tällöin myös lifestyle- ja valokuvausaiheisia postauksia. Blogin päätähtinä toimivat liikutushevoseni, joita löytyy kaksi kappaletta. Toinen näistä on ex-ravuri ja toinen isompikokoinen poni.

  VastaaPoista
 10. Tää on mun hetki

  Mun blogi on aika tavallinen hevosblogi, joka kertoo 16-vuotiaan lukiolaistytön viikottaisista talleiluista. Vakituisesti heppailuissa pyörii mukana liikutusheppa, 16-vuotias islanninhevostamma Pokkis, jonka kanssa touhuillaan kaikenlaista maan ja taivaan välillä. Myös muita saman tallin issikoita vilahtelee postauksissa, sekä yhden toisen tallin tuntiponeja, joilla vajaan vuoden viikottain tunneilla ratsastelin.

  VastaaPoista
 11. http://hevospaivakirjani.blogspot.fi/?m=1

  Arkisia treenejä nuoren kanssa, ratsastuksenohjaajaopintoja harjussa,sekä valmennuksia ratsasteluita myös muiden hevosilla.

  VastaaPoista
 12. helmeeelamaa.blogspot.fi

  Blogissani kerron hoitohevosestani Karkista, joka on isokokoinen tilastohevonen ja koirastani Nickystä, joka on todella energinen veijari!

  VastaaPoista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.