torstai 19. tammikuuta 2017

164. Pläjäys kuulumisia

Tänään ehdin ottamaan vähän kuvia Pomosta ennen auringonlaskua, muokkasin tätä tietokoneella ja ihan ok lopputulos vaikka kuva oli todella pimeä! Pomo 6kk, yay!

Hiljaiselolla olen blogin kanssa ollutkin koska viimeiset pari viikkoa oli töissä melkoista rusentamista ja paikassa jos toisessakin olen saanut juoksennella tässä viime päivinä. Lisäksi aloitin uuden harrastuksen, bullet journalin pitämisen, ja senkin kanssa touhutessa on mennyt aikaa oikein urakalla :)

Eikä sillä, ei tänne mitään kerrottavaa olisikaan ollut. Nitan selkä on ollut välillä huonompi ja välillä parempi, se on saanut selkään nyt Bemeriä 30-45 minuuttia päivässä ja selkä on ollut parempi Bemerin jälkeen. Öisin olen pitänyt vielä W-healingin loimea ja ollaan venytelty ja jumpattu ja kävelty maasta käsin mutta patit tuntuvat edelleen enkä uskalla ratsastaa koska olen nössö enkä tahdo pilata hevostani. Ensi viikolla tulee hieroja, toivottavasti Nita tulisi kuntoon koska vastaavasti ensi viikon perjantaina ja lauantaina olisi Annan valmennukset Mikkelissä :/ Sinne olisi kiva päästä...

Reima epäilee kahisevaa laitosta selässä

Matto pysyi paremmin poikittain selässä kuin pitkittäin

Mulla on Bemeristä B Body Classic-malli. Olen tekemässä esittelyä tästä vekottimesta vähän myöhemmin :)
Kauhistunut pikkukaveri käytävällä

Joka tapauksessa kerron vähän kuulumisia muitakin! Mulla on töistä nyt vapaata 6 vkon pituinen pätkä ja olen jo päässyt aloittelemaan Pomon koulimista. Ollaan seisottu käytävällä parina päivänä ja silmä pyörii poikasella kovasti mutta tosi reipas se on, ei ole hillunut ketjuissa vaan seisoo ihan kiltisti paikoillaan. Kunhan ketjuissa seisominen on normaalia niin lykkäilen valjasta selkään ;)
Tässä 6 viikon aikana olisi tarkoitus myös ratsuttaa Hemppaa ja ratsastella Saralla, saa nähdä mitä siitäkin hommasta tulee haha! Saralla on ratsastettu viimeksi... Öh... 2015 keväällä? Jos oikein muistan haha! No, ei tässä ensimmäistä kertaa pappia kyydissä olla...
Myös Tildan kanssa olisi tarkoitus touhuta ja harjoitella mm. lastautumista ja peruskäsiteltävyyden parantamista. Hyvä se on nytkin käsitellä, mitä nyt välillä vähän kiireinen taluttaessa tai sitten hidas kuin mato. Treeniä treeniä!

Ensi viikolle pitäisi saada myös rokottaja... Jos hyvin käy, siis. Pomo ja Tilda saa ensimmäiset rokotukset ja samalla rokotetaan Nita ja muutama muu hevonen + tietty mun ihanat kisumisut!

Sara

Mustikka
Mustilla on jo melkoinen maha :D

Saran mahasta en saanut parempaa kuvaa koska joku on linssilude!

Tammojen mahatkin ovat pyöristyneet tosi kivasti, vielä en ole huomannut että yhdelläkään maha-asukki potkisi mutta ehkäpä mä tässä nyt 6 viikon aikana ehdin tätäkin asiaa ihmettelemään :D Lisäksi olen jo keksinyt nimet ensi kesän varsoille! Saran varsan nimi on vielä hakusessa, Petun varsalle on nimi jo päätetty ja Mustin varsan nimestä pitänee keskustella omistajan kanssa (vaikka mun nimiehdotukset ovatkin ihan pråå!)
Yritän tässä kevään mittaa laittaa tappavan tasaisesti jokaisen tamman mahasta kuvia tänne blogin puolelle ja kertoilla miten niiden kanssa valmistautuminen etenee :)


Olipas tämä nyt tämmöinen sekava ulostulo-postaus mutta no, ehkä ensi kerralla sitten vähän enemmän ajatuksen kanssa!

"Ketään ei mutsi kiinnosta!! Usko jo!"

2 kommenttia

 1. Onko Sara minkä rotuinen? Se on nimittäin ihan supernätti! Voi ei, olikohan hyvä juttu alkaa tätä siun blogia seuraamaan jos täällä on vaarana nähdä varsoja... Tulee nimittäin kauhia varsakuume... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarppa on suomenhevonen, kimo sellainen :D Kaikki tosin luulee sitä eestinhevoseksi, ja sama kohtalo on Nitalla koska ne on niin erivärisiä.
   Nyt äkkiä pois lukijalistalta! ;D Varsoja tulossa 3 kappaletta ensi kesänä ja tässä jo suunnitellaan ensi kesän astutuksia! Varsakuume kasvaa itselläkin haha! :D

   Poista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.