torstai 9. helmikuuta 2017

173. Kengurubensaa suonissaan



Olen ollut kipeänä koko alkuviikon kiitos neronleimauksen (en laittanut kaulahuivia kaulaan kun menin Nitillä reippaan maaston > tautihan siitä syntyi...) joten tässä sitä on sängyn pohjalla aikaa vietetty. Tänään jaksoin käydä pienellä lenkillä ja kuvasin myös heppoja (kännykällä... sori...) joten tässäpä sitä kuvasatoa!

Tilda on kasvanut ihan hirveästi ja Pomo senkuin jatkaa venymistään..! Pomo ja Petu siirrettiin muun lauman yhteyteen ja muutos sujui hyvin. Pomo kaveeraa paljon Saran kanssa ja ne leikkii hippaa Riston kanssa, Mustikkaa se pelkää ja Petu inhoaa kanssa mustaa lajitoveriaan... Sen siitä saa Musti kun olet hormonihöyryinen akka!

Eipä mulla muuta. Mutta voisiko joku kertoa että olenko kuitenkin erehtynyt eläinlajista? Mielestäni tuo musta varsa näyttää enemmän kengurulta kuin ponilta..?!
















Löytyisikö lukijakunnalta toiveita varsa-aiheisiin postauksiin, koskien viime kesän varsoja tai näitä ensi kesänä syntyviä veijareita? Kysyäkin saa, heitelkää rohkeasti mietteitä alas kommenttikenttään!

2 kommenttia

 1. Hei, haastoin sinut minun blogissani! Haasteen saat tietenkin toteuttaa jos itse niiin haluat, mutta minusta se oli ainakin kiva tehdä:)http://lillijahevoset.blogspot.com/2017/02/haaste-milla-ehdoin.html
  Valmis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta! Yritän tehdä sen jossain vaiheessa, vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta! :)

   Poista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.