perjantai 10. maaliskuuta 2017

179. Tunnit

Hippadippadii ja joujou. Maaliskuu on jo melkein puolivälissä ja nyt vasta jaksan tulla kirjoittamaan yhtään mitään blogiin. Paino sanalla jaksan. On ollut hieman rankkaa tämä töihinpaluu, jos niikseen voi sanoa. Työpaikalla jylläsi norovirus (=erityisjärjestelyitä meidän osalta) ja siihen päälle lisähommat. Viime viikolla tein 63 tuntia TÖITÄ. Se on ihan sairas määrä koska yleensä viikottainen tuntikertymä on 40 paikkeilla, mutta itsepä olen tämän valinnut. Katsotaan miten kauan jaksan tehdä kahta työtä samaan aikaan ja vielä kun pitäisi treenata Nitankin kanssa...
Tällä hetkellä vähäistä vapaa-aikaa syö myös kuntavaalit ja niihin valmistautuminen, tai ainakin yrittäminen... Nämäkin tulivat niin huonoon väliin kun tuntuu ettei ehdi edes vaalityötä tekemään tai vaalikoneita täyttämään! Pöh! Muistakaa Juvalaiset - numero 35!Mutta joka tapauksessa, työpäivät ovat olleet tosi pitkiä (12-16 tuntisia) joten aikaa ja energiaa ratsastamiseen ei viime viikolla ollut yhtään. Nita ei ole asiasta ollut kovinkaan pahoillaan, mutta pakko on yrittää päästä ridaamaan sitäkin. Pakko yrittää jaksaa. Minkähän voimalla? Limppari on huonosta hampaille ja kahvia/teetä en juo. Pyhällä hengellä mentäneen :P


Tiistaina tosin revin itseni sängynpohjalta ylös ja illalla mentiin Kimmo Kinnusen valmennukseen Kuvansiin. Meitä oli semmonen mukava poppoo kasassa ja kun vielä hepatkin on suht samantasoisia niin aina parempi! Työt aloitettiin ravista hyppäämällä jumppasarjaa jossa oli puomi, pysty, puomi ja pysty, sekä toisella pitkällä sivulla oli pidempi samanmoinen linja jonka päässä oli kaksi puomia ennen okseria. Nita selvitti tehtävät hienosti vaikka pidemmällä linjalla vauhti tuppasi kiihtymäänkin.Tunnilla hypättiin sitten loppuaika erikoisesteitä, voi jee! Kerran aikaisemminhan Nita on hypännyt mun kanssa portin joten kieltoja oli luvassa... Mutta niin ne kielsivät ne muidenkin hevoset, oli ne kamalia nuo Kimmon esteet ;) Kun hepat ja kuskit pääsi vauhtiin niin helposti ylittyivät portit, vesimatto ja lopuksi jopa 70cm korkea muuri! + Muurieste oli vieläpä kapea este siinä samalla :D Pakko olla ylpeä itsestään ja reippaasta hevosenalusta, vaikka joka esteelle ensin pysähdyttiinkin niin aina tokalla mentiin yli ja viimeiselle muurihypylle Nita suorastaan uhkui itseluottamusta!

Tästä se siis lähtee tämä estehefoisen ura kun on jo melkein kaikki erikoisemmatkin esteet katsottu! Laine on ainoa mitä ei olla "normaali" erikoisemmista tsekattu. Eiköhän sekin tänä vuonna vielä karauteta :)

Yksi valkuainen per kolme ruskuaista. Se on uusi sääntö.


Huomenna yritän itse ratsastaa (vapaapäivä!) ja tiistaina ollaan menossa Mikkeliin ratsutukseen. Tällä kertaa esteratsutukseen! Yritän löytää Nitille kuskin joka voisi viedä sitä eteenpäin esteiden saralla ja esittää sen laatareissa sitten syksyllä. Onneksi on vielä aikaa niihinkin! :)

Loppukuusta on sitten jo vähän helpompaa töiden kanssa joten eiköhän tämä tästä iloksi ja aktivoitumiseksi ala vielä kääntymään! Paljon olisi ajatuksia mitä blogiinkin jakaa mutta ei tännekään kannata ihan höyryillä kirjoitella, ei kukaan tahdo lukea mun sekavia juttuja, haha!


Joten ensi kertaan! Olisiko se sitten jo varsapostauksen vuoro?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.