lauantai 11. maaliskuuta 2017

180. Tildan talvipäiväTäällä on ollut koko päivän aivan kerrassaan upea ilma, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja mulla on vapaapäivä! Paljon olenkin jo saanut tänään heppojen kanssa aikaan, poni ja Petu on vuoltu, tunti pidetty, Nitalla hölkätty ja lisäksi käytettiin poni ja Tilda kentällä juoksemassa.

Tilda on kehittynyt hienosti, se kasvaa tasaisesti ja se on sellainen todella herttainen ja hyväntuulinen kyllä koko ajan. Talutus onnistuu jo hienosti ja se kulkee mielellään myös ensimmäisenä paikasta toiseen eivätkä uudet asiat ole enää ihan niin huihui kuin ennen. Sellainen ujo tytteli se kuitenkin on, vieraat ihmiset on jännittäviä ja siitä niin näkee kun se jänskää jotain uutta asiaa mutta koittaa kuitenkin urheasti pysytellä paikalla. Voi poloista!
Tänä kesänä olisi tarkoitus käydä joissakin näyttelyissä, tässä meidän alueella on vain tosi huonosti poninäyttelyitä kuluvan vuoden aikana. Heinäkuun lopussa on Ypäjällä kansallinen poninäyttely ja syksymmällä olisi Urjalassa welsh show, joten katsotaan nyt lähdetäänkö sinne asti ajamaan. Jos Tilda on huonossa kasvuvaiheessa niin ehkä me jätetään ne suosiolla väliin ja käydään vain jossain normaalissa varsanäyttelyssä. Maaninka, Kouvola, Kiuruvesi ja Lappeenranta olisivat kaikki sellaisessa suht järkevässä ajomatkassa...
2-vuotiaana on kuitenkin pakko käydä näyttelyissä enemmänkin ja hallilla on alettava käymään. Tilda ajo-opetetaan varmaan tänä syksynä, tai ainakin toivoa sopii tästäkin asiasta :D

Pakkohan se on myöntää että hemmetin hieno varsahan se on, tänäänkin kun se pisteli menemään ravia ja laukkaa kentällä niin kyllä siinä pisti ihmisen mielen herkäksi. Kaunis varsa jossa on paljon potentiaalia! Toivotaan että Tilda pysyy kunnossa ja kasvaa itsevarmemmaksi ajan kanssa niin siitä tulee kyllä vielä oikea show-kehien ruusukehai :)
Rotuominaisuudelle uskollinen - korkea etujalannosto ja aktiivinen, korkea takajalanaskel!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.