perjantai 7. huhtikuuta 2017

186. Remember your life

Nitan kevätmuoti: ylhäällä talvikarva, alhaalla kesäkarva!

Hei ja hupsheijaa. Aika mennä pölähti niin äkisti ettei sitä oikein ehtinyt tajuamaankaan! Pari postausideaa on kyllä muhinut mielessä mutta ei sitä aina jaksa tulla tänne kirjoittelemaan.

Ja jaksamisesta puheen ollen, niin todennäköisesti meno täällä blogin puolella (ja myös tosielämässä) hiljenee hieman. En tiedä vielä, saa nähdä miten sitä innostuu verbaliikan kanssa ;) Homman nimi on kuitenkin se, että yritän seuraavat 7 viikkoa lukea tiukasti yliopiston pääsykokeisiin. Viime vuonna sisään pääseminen jäi aika lähelle joten yritän tänä vuonna uudestaan. Olen aina ollut surkea lukemaan kokeisiin joten nyt tein ihan lukusuunnitelman itselleni että pysyisin jotenkin aikataulussa, haha! Saa vain nähdä miten tämänkin kanssa käy, mulla on niin paljon töitä (12-18 tuntisia työpäiviä) että ihan kaikelle ei aikaa riitä.

Suunnitelma, joka oli tuomittu tuhoon.

Via dolorosa odottaa - kauhistus!


Nita saakin varmaan kärsiä (lol) tästä mun lukuajasta, koska en todennäköisesti kauheasti ehdi sen selkään. Vuokraajakin käy vain kerran viikossa. Yritän kyllä liikuttaa sen, mutta kun joka päivä olisi hyvä lukea ainakin se 2-3 tuntia niin taitaa kellosta loppua tunnit että ehtisin kaiken hoitamaan!


Mutta katsellaan, katsellaan... Olen ennenkin osoittanut olevani hyvä organisoimaan asioita, saa nähdä miten tällä kerralla käy!Mitään kummallisempaa ei tässä postauksessa ole tiedossa. Jos odotit jotain enemmän, niin onneksi olkoon, toiveesi ei täyttynyt! Minullako elämä? Ehei, ei suinkaan! ;)

Lopuksi muutama hassu kuva. Heippa.

1 kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.