tiistai 2. toukokuuta 2017

187. Kevättä rinnassa

Käsititte otsikon väärin heti kättelyssä. Minulla ei ole kevättä rinnassa, vaan hevosellani on! Mitäpä sutinaa sitä tämmöisen aina töissä olevan ihmisen elämään muka voisi kuuluakaan :P


Nitalle kuuluu hyvää. Se on ollut kevään koittaessa varsin energinen ja kiitos siitä kuuluu myös vähäiselle liikunnalle. Virhettä yritetään paikata tämän kuun aikana. Viime kuussa Anna hyppäsi sillä muutaman pikku esteen ja itse olen mennyt 2-3 kertaa kentällä sillä. Upppsss. No, ei haukku haavaa tee...

Eilen Nita pääsi vapun kunniaksi kentälle irroittelemaan. Ennen sitä käytiin vähän kävelemässä maastossa jotta saadaan lihakset lämpimiksi. Mulle tuli ainakin hiki toppatakissa. Nita halusi syödä leskenlehtiä.

Ei mulla muuta tällä erää. Katsokaa kuvia. Ihailkaa Nitan kauneutta (ja ilmeitä!)

Katsotaan jos palaan asiaan jo viikonloppuna. Silloin käyn heittämässä ensimmäisen tuomarointikeikan! :)

On se kuvauksellinen, on.

3 kommenttia

 1. Täälläkin löytyy suht vauhdikkaita kaviokkaita... Nita on kyllä ihan älyttömän nätin värinen!

  VastaaPoista
 2. Moikka! Onko sulla nyt ollut käytössä se aiver luxe satula, kuulisin todella mielelläni käyttökokemuksia kun itse harkitsen ostamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Satula on ollut tosi ihana, tukeva ja pehmeä, leveyttä on helppo muokata ja sen ansiosta käytän sitä parilla muullakin hepalla :) Mahtavaa on myös se, että siinä voi vaihtaa vastinhihnojen kohtaa -> satulan saa tasapainotettua hyvin selkään (aika kiva ominaisuus pyöreitä hevosia ajatellen!) Isot reisituet tosin ovat hieman liian muhkeat kaltaiselleni a) lyhytjalkaiselle ja b) läskille ihmiselle, jos jalustimet ovat siis vähääkään liian lyhyet niin polvet kiipeävät helposti tukien päälle.
   Itse olen penkistä tykännyt vaikka se pyörii vähän enemmän Nitan selässä kuin yleissatula, tässä on sen verran enemmän takagussettia ja satulan painopiste on aika korkealla joten pyörintä on taattua tuon säättömän, pyöreän ja vähän pullean suomenhevosen päällä :P Lisätään siihen vielä tämä tasapainoton kuski niin voilá! Mun valmentajan mielestä tämä satula pyörii kuitenkin vähemmän mitä muut penkit mitä Nitalla on ollut (koulupenkeistä), joten kyllä se ratsastajankin taito (ja lihavuustaso!) vaikuttaa :)

   Toivottavasti tästä pienestä selonteosta oli jotain hyötyä päätöksessäsi!

   Poista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.