torstai 18. toukokuuta 2017

189. Kysy mitä vaan!

Noniin, eiköhän se olisi aika pyöräyttää käyntiin tämänkin blogin ensimmäinen kysymyspostaus! Tai siis, yrittää ainakin... Teidän homma kun tosiaan on hoitaa kysymysten esittäminen! Vastaukset annan yhdessä tai kahdessa postauksessa kysymysten määrästä riippuen :)

Ensi viikolla mulla on lomaa, woop woop! Loma sujuu tiukasti lukemisen tahdissa ja perjantaina 26 päivä on pääsykokeet. Wish me luck! Ensi viikonloppuna voisikin siis olla mainio tilaisuus minun vastailla näihin kysymyksiin kun vihdoin ja viimein on luku-urakka taputeltu päätökseen ja odottelu tulosten perästä saa alkaa!
Niin ja mitä on tehty? Tildan ja Pomon kanssa on alettu treenaamaan näyttelyitä varten ihan riimusta juoksemalla. Pomo on ilmoitettu 5.6 Jyväskylän näyttelyyn jonne menen itse todennäköisesti tuomariksi (kavioihin ja mittaukseen niin en ole jäävi). Tildalla on vasta kesällä edessä kinkereitä kun sen kanssa lähdetään Ypäjälle kansalliseen poninäyttelyyn.

Nita teki eilen elämänsä ensimmäisen ratsastustunnin! En ole uskaltanut antaa sitä vielä kenellekään mutta nyt annoin ja kaikki meni hienosti ja ratsastajakin oivalsi uusia asioita Nitan kanssa. Mitenkään vakituisesti Nita ei noita tunteja rupea jumputtamaan, silloin tällöin, tekee sillekin ihan hyvää joutua vieraiden ihmisten ratsastamaksi ja mulle tekee hyvää nähdä se maasta käsin "amatöörin" alla.

Pitäisi myös järjestää aikaa ja rahaa viedä se vuosihuoltoon, siis raspaukseen ja kavioiden tsekkaukseen. Kerran vuodessa olen käyttänyt sillä rautaista ammattikengittäjää joka katsoo tarviiko kavioille tehdä mitään ja edellisestä raspauksesta on nyt vuosi aikaa joten olisi korkea aika vilkaista suuhun! Myös uusia hankintoja olisi tehtävä, uusi turparemmi ainakin on ostoslistalla ja paksumpi talviloimi.
Ja ötökkäsuihketta ja Solhedsia. Darn those little monsters!


Mutta siis, asiaan, eli KYSYKÄÄ! Ihan mitä vaan! Kengänkokoakin voi tiedustella, vastaan kaikkiin kysymyksiin rehellisesti ^o^

Koikkelehtien kesää kohti!

1 kommentti

  1. Mitä huonoja tapoja siulla on?
    Millaista musiikkia kuuntelet nykyään?
    Mitä tekisit nyt jos hevoset ei olisi vienyt mennessään?
    :D

    VastaaPoista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.