sunnuntai 27. elokuuta 2017

202. Viimeistä viedään

Ihana Sara~


Viimeistä viedään. Nimittäin viimeistä viikkoa kotona, tutuissa kuvioissa, tutuissa ympyröissä, tuttujen ihmisten seurassa. Lopetin eilen töissä ja nyt ehdin järjestelemään tavaroita pari päivää ennen muuttoa. Ja voisinpa sanoa että kaikki on niin valmista kuin olla ja voi, mutta ahahaa, en voi!

Mitään en ole pakannut. Mitään en ole suunnitellut. Mutta sentään kotivakuutus ja sähkösopimus on tehtynä, jos jotain hyvää haetaan! Näillä näkymin köijään tiistaina suurimmat kamat Joensuuhun ja tulen vielä keskiviikoksi kotiin ratsastamaan hevoset ja torstaina ajan päivällä Joensuuhun jotta ehdin käymään kaupassa ja vähän valmistautua koulun alkuun. Koulu alkaakin jo ensi viikon perjantaina, ja pakko sanoa että odotan innolla!

Tämä kuva otettu 21pv ultrassa, tässä ei vielä näy muuta kuin että kohtu on muuttunut röpelöisemmäksi ja siellä välillä vilahtelee pikkukaveri!


Kuitenkin myös vähän muita kuulumisia, kerrankin yksinomaan hyviä sellaisia. Saralla oli ultra perjantaina, se oli 30pv tarkistusultra. Sieltä löytyi nätisti alkio, napanuora ja myös syke, eli kantavana ollaan, jes! Varsan laskettu aika on juhannuksen jälkeen. Nyt on vain toivottava että Sara ei luo alkiota pois kuten se teki viime syksynä, olisi aika kallis paukku jos näin kävisi! Jaiks!

Myös Nitalla oli jalan tarkistusultra perjantaina ja hieman epävarmoin mielin sinne lähdettiin, tosin hymyssä suin palattiin. Jalka oli parantunut odotetun lailla ja ultrassa ei löytynyt mitään mainitsemisen arvoista, eli tulehdus on poissa ja päästään aloittamaan liikutus! Jipii! Näillä näkymin aloitetaan ihan normaalilla kunnonkohotusohjelmalla jossa kävellään 3 vko ja ravataan lyhyitä pätkiä, josta siirrytään 3 vko ravia ja laukannostoja -aihepiiriin. Ja sitä rataa. Marraskuussa olisi tarkoitus ottaa hypyt mukaan kuvioon, sitä ennen jo puomeja ja kavaletteja. Jalkaa pitää myös kylmätä ahkerasti liikutuksen jälkeen joten toivotaan että tulehdus on ja pysyykin poissa!

Nitan harja on alkanut kääntymään myös toiselle puolelle kaulaa :D Hassua!


Ensi viikolla käyn katsomassa Nitallekin tallipaikkaa Joensuusta, katsotaan olisiko se mieluinen ja kohtaisiko hinta-laatu -suhde. Olisi myös varmaan katseltava itselleni työpaikkoja jos mielin elättää itseni ja hefoiseni opiskeluiden ajan. Se onkin helpommin sanottu kuin tehty... :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.