keskiviikko 6. syyskuuta 2017

204. SINÄ osaksi suomenhevonen 110-videota!Tahdotko mukaan ottamaan osaa Suomen ja erityisesti suomenhevosen juhlavuoteen?

Onko sinulla kotikoneella kuvia tai peräti videoita suomenhevosista?


Olet oikeassa paikassa, we want you!Teen yhteistyössä ystäväni kanssa videon suomenhevosista ja tähän videoon kaipaan myös teidän muiden kuvia ja videoita. Kaikenlaiset klipit ja kuvat käyvät! Laitumelta, kilpailuista, raveista, ratsastuksesta, maastosta, hauskasta yhdessäolosta. Mitä nyt ikinä voikaan kuvata!
Kuvassa/videossa voi esiintyä myös muunrotuinen hevonen, mutta pääpainon on oltava suomenhevosessa! Ei siis mielellään kuvia jossa on 5 lämminveristä ja 1 suomenhevonen ellei kuvan tunnelma ole erityisen sykähdyttävä.

Mahdollisimman hyvälaatuiset kuvat huomioidaan. Maksimissaan 5 kuvaa/lähettäjä, mainitsethan hevosen nimen myös? Jokaiselta kuvan lähettäjältä pääsee vähintään 1 kuva mukaan lopulliseen videoon.
Jos haluat lähettää videota, niin se on suositeltavaa ladata esimerkiksi mediafireen tai vastaavaan videoiden lähetyspalveluun ja linkin voi sitten lähettää minulle. Suositeltava pituus yhdelle videolle on noin minuutti, joten materiaalia voit lähettää maksimissaan  YHTEENSÄ ~5 minuuttia, eri videoilla. Maksimissaan 4 videota/lähettäjä, mukaan pääsee vähintään 1 klippi per lähettäjä.


Jos kuvia ja videoita tulee erittäin runsaasti niin siinä tapauksessa koostamme kaksi videota erilaiseen musiikkiin.


Kaikki materiaali tulee lähettää lokakuun loppuun mennessä osoitteeseen levalantalli@gmail.comKysymyksiä? Esitä alhaalla! Ihanaa jos osallistut, kiitos!

Kuvannut Suvi Nieminen / suvin.net

1 kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.