perjantai 1. joulukuuta 2017

Luukku 1 - Aakkoset

ATässä ovat aakkoset,
niitä aina tarvitset.


Mukavaa että olet eksynyt blogin joulukalenteriin! Kaikesta huolimatta päätin kuitenkin tuottaa teille tällaisen jokapäiväisen nautinnon kuten kahtena edellisvuonnakin. Toivonkin nyt että tulette nauttimaan kalenterista ja sen aiheista. Tässä postauksessa aion vain esitellä joulukalenterin toimintaidean ja sekä paljastaa mahdollisia aiheita mitä tuleman pitää!Tämä joulukalenteri tulee noudattamaan aakkostoa. Jos et tiedä mitä aakkoset ovat, niin suosittelen googlaamaan mitä pikimmin. Oletan, että aakkoset ovat tuttuja koska pystyt lukemaan tätä. Joka päivälle on oma kirjain jonka pohjalta postaus kasataan.
Postaukset voivat olla;

- Kuvapostauksia
- Videopostauksia
- Mielipidekirjoituksia
- Muistelmia
- Runoja
- Ja tiukkaa faktaakin ehkä luvassa?!

Ja kaikkea mitä kuvansanallisin keinoin voi ilmaista. Kerron myös hieman henkilökohtaisemmista aiheista mutta myös täyttä komediaa on luvassa. Kalenterin lopuksi on vielä yllätys, joten kannattaa pysytellä kanavalla koko jouluaatton countdownin ajan jotta et missaa mitään!
Olipas kryptistä. Niin sen oli tarkoituskin olla, heheh.

Kalenterin ohessa saatan julkaista ihan normaaleitakin postauksia koskien ratsastuksia ja sellaista, joten normaalielämääkin pääsee lukemaan jos se sellainen muka ketään kiinnostaa. Aktivoitumista luvassa..?! Tai sitten ei.Haluan myös tässä vaiheessa sanoa että blogin ulkoasu on todennäköisesti ehkä tulossa muuttumaan joulukuun aikana. Jos et siis pääse blogiin päivänä tahi parina, niin ällös pelästy, täällä vain remontoidaan. Kuten olisi kuulunut remontoida jo kauan sitten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.