sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Luukku 10 - Jos jotain janoaisin...

Rakas joulupukki... Tai siis oikeastaan, rakas äiti, koska tiedän että sinä ostat minulle joka joulu lahjat. Olisin tosi kiitollinen jos lukisit tätä lahjalistaa ja miettisit pari kertaa mitä oikein haluat tarjota tyttärellesi. Onko se 7 paria sukkia kuten viime jouluna? Kerraston, jota en käytä? Vai sittenkin lahjakortin heppatarvikeliikkeeseen?

Parina viime jouluna saamieni lahjojen taso on ollut juurikin ylläkuvattua sukkaa ja kerrastoa. Mukaan on mahtunut toki vakkarit kuten suklaa ja englanninlakut sekä veljeni keksintö, että hän ostaa torttutarpeet niin minä voin tehdä niitä koko väelle! En sano etteivätkö sukat tai kerrastot ole hyödyllisiä lahjoja mutta c'moon, liika on liikaa!

Ei tässä mitään miljardöörejä olla yksikään mutta yritän sentään hankkia perheelleni yhden paremman lahjan ja tänä vuonna se rintama tulee muodostumaan lahjakorteista. Nice and easy.

Mutta sen pidemmittä puheitta, tässä on muutama tuote mitä olen toivonut jo vähän pidemmän aikaa, jospa se joulupukkeli toisi edes jotain näihin viittaavaa!
Ensimmäisenä ikuinen rakkaus eli Equestrian Stockholmin huopa sävyssä Deep Plum. Tämä väri on vaan niin ihana etten kestä! Lisäksi käytössä hyväksi havaittu ja kestävä, joten miksipä sanoisin ei toiselle huovalle?
Toisena on myöskin huopa, tämä on Eskadronin Platinum-sarjan Velvet Crystal jossa on lampaankarvapehmuste sään kohdalla ja ihania kristalleja huovan takaosalla! Ja huomatkaa väri, tämä on sävyä Blackberry eli huomattavan samanvärinen tuon ESS:n Deep Plumin kanssa. En vain tajua, tämä on niin kaunis sävy...
Kolmantena vähän pois heppajutuista! Multa puuttuu täältä Joensuusta kylpytakki ja en ole vielä raaskinut ostaa tänne sellaista, ne kun ovat aika kalliita. Joten toivoisin tosi tosi paljon kylpytakkia, ja erityisesti mieltä lämmittäisi tämmöinen (tai vähäänkään samankaltainen) yksisarviskylpytakki! Koska miksi ei? Ja samaan settiinhän kävisi myös yksisarvistossut!
Ja viimeisenä toivoisin lahjakortteja EMP:lle tai johonkin tatuointiliikkeeseen. Uutta mustetta ihoon olisi ihana saada, ja vähän olen jo miettinyt mitä sitä ihoon nakutettaisi :)Mähän haluan aina ihan hiton paljon kaikkea, milloin mitäkin, mutta nämä olisivat semmoisia kivoja lahjoja mitkä ilahduttaisivat itseäni pidemmän aikaa. Olen aika tarkka tavaroista, joten ihan heti ei tarvitsisi esim uutta kylpytakkia ostaa ellei sille kävisi jotain järkyttävää äksidenttiä.
Olisin myös vallan tyytyväinen jos saisin yhden kalliimman lahjan ja siihen päälle suklaalevyn. En kaipaa kauheaa lahjamäärää, vaan muistaminen on tärkeämpää. Esimerkiksi että mentäisiin perheen kanssa yhdessä syömään ravintolaan on mielestäni jo ihan kelpo lahja sellaisenaan.

Mutta vain jos saan jälkiruokaa ;)

2 kommenttia

  1. Minäkin olen kuolannut tuollaista ensimmäisessä kuvassa olevaa satulahuopaa. En tosin tuossa värissä, mutta voisin ottaa sellaisen vaikka kaikissa, kun ovat niin pakahduttavan ihania. Muutenkin tykkäisin koko ajan ostella uusia satulahuopia. Halu saada ihania huopia on yksi syy siihen, miksi kauheasti haluaisin myös satulan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ESS:n huovat ovat kyllä niin ihania että niitä pitäisi tosiaan hamstrata joka väriä ja mallia yksi varastoon! Mulla edellinen huopa on kouluhuopa, nyt taas tarvetta estehuovalle, heh... Hyvä syy ostoksiin ;)

      Poista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.