lauantai 2. joulukuuta 2017

Luukku 2 - Bullet journal

Tässä luukussa pääsette tutustumaan videon muodossa mun bujoon! Bujo, eli bullet journal eli kalenteri, miksi kukakin sitä haluaa nimittää! Oikea tämän vuoden hitti ja itsekin tähän aaltoon lähteneenä ajattelinkin nyt näyttää teille mun bujon ja sen kehityskaaren tammikuusta nyt joulukuuhun.

Jouduin kuvaamaan videon käsivaralla, joten pahoitteluni siitä että kuva ei ole vakaa. Myös valaistus on ahteristosta, mutta armoa armoa. Video on puoli tuntia pitkä mutta toivon että jaksatte katsoa sen loppuun asti, tai kelailkaa vähän jos ette ihan kaikkea jaksa katsella! Lyhyempää oli tosin mahdotonta tehdäkään, koska tämä esittely kattaa yli 200 sivua mun bujoilua!

Vuoden alussa en uskonut että jaksan koko vuoden ylläpitää bujoa mutta tadaa, tässä ollaan! Ensi vuodellekin olen tekemässä bujon, varmaan yhtä hyvällä paskalla menestyksellä kuin tähänkin mennessä, haha!

Toivottavasti kuitenkin tykkäsitte videosta, jättäkää alas kommenttikenttään omia kokemuksianne bujoista tai kerro vaikka mitä tykkäsit tästä mun räpellyksestä! Mikä sivu tai aukeama miellytti eniten omaa silmää?
Laitan tähän alas vielä omat suosikkini!1 kommentti

  1. Enpä ollu aiemmin bujoiluun törmänny,mut hienoa että jaksaa noin paljon tehä,ni mukavahan niitä on lukea ku on vuos valmis 😃👍

    VastaaPoista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.