maanantai 4. joulukuuta 2017

Luukku 4 - Disneyn hevoset



Ah, Disney! Kukapa meistä ei olisi kasvanut Disneyn ja sen elokuvien parissa. Näin hevostyttönä sitä tuli aina ihailtua elokuvien hevosia ja hiljaa mielessäni kiukuttelin sitä miksi yksikään hevonen ei koskaan voinut olla pääosassa.

Olin ensin ajatellut tehdä teille pientä analyysiä Disneyn hevosista mutta loppuviimein päätin tekaista teille nippelitiedon testauksen, eli pienen visan! Ottakaa vaikka kisa kaverin kanssa kumpi saa enemmän oikeita vastauksia!
Jokaiseen kysymykseen on olemassa vain yksi oikea vastaus. Oikeat vastaukset löydät sivun alalaidasta.



1. Flynn Riderin hevosen nimi on....
a) Maximilien
b) Maximus
c) Fidello
d) Ei mikään ylläolevista


2. Minkä tehtävän Majuri saa hyvältä haltiakummilta?
a) Hän vetää vaunuja
b) Hän on vaunukuski
c) Hän kiillottaa vaunut ja varusteet
d) Hän ei saa tehtävää



3. Minkä rotuinen Angus on?
a) Clydesdale
b) Percheron
c) Shire
d) Boulognenhevonen


4. Pegasoksen harja on...
a) Sininen
b) Musta
c) Kermanvärinen
d) Valkoinen


5. Missä elokuvassa Buttercup esiintyy?
a) Toy Story 1
b) Toy Story 2
c) Toy Story 3
d) Ei missään ylläolevista



6. Minä vuonna Ihaa-aasi sai ensiesiintymisensä?
a) Vuonna 1962
b) Vuonna 1964
c) Vuonna 1969
d) Vuonna 1966


7. Khan on kolmas Disneyn prinsessan omistama ratsu. Ketkä ovat kaksi ensimmäistä?
a) Akilles ja Samson
b) Phillipe ja Majuri
c) Fidello ja Samson
d) Majuri ja Akilles


8. Minkä rotuinen Lumipallo on?
a) Friisiläinen
b) Angloarabi
c) Furioso
d) Camarguenhevonen


9. Kuinka monta varsaa Fantasia-elokuvan pegasosparilla on?
a) 3
b) 5
c) 4
d) 1


10. Buckin taitoihin kuuluu myöskin...
a) Judo
b) Taekwondo
c) Karate
d) Taiji




Toivottavasti pidit pikku visasta! Jätähän alas kommenttikenttään kommenttia montako sait oikein!



OIKEAT VASTAUKSET


1. D
2. B
3. C
4. A
5. C
6. D
7. B
8. A
9. B
10. C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.