keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Luukku 6 - Finnish horse


Näissä laaksoloissa meidän ennen vanhaan sota soi,
täällä tykit kidastansa kuolon tulta salamoi,
täällä seisoi Suomen joukko vihollista torjuen,
kaatuen se seisoi tässä, vaan ei konsaan horjuen.


(c) SA-kuva

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! Suomi juhlii satavuotiasta taivaltaan, suomenhevonen sataakymmentä vuotta kantakirjan avaamisesta. Itselleni tämä päivä on kenties yksi vuoden liikuttavimmista koska jokainen feedi täyttyy suomenhevosen kuvilla. Niin paljon on tämä rotu meille antanut, ettei yksikään patsas, muistomerkki, runo tahi laulu sille oikeutta tee. 

Ja kuitenkin haluan antaa oman osani tähänkin soppaan joten tässä se tulee; video suomenhevoselle ja Suomelle. Kiitos vielä kerran jokaiselle joka lähetti minulle kuvia tätä projektia varten! 

Onneksi olkoon siis Suomi, Suomen kansa, maat ja mannut sekä suomenhevonen!2 kommenttia

  1. Myöhstyneet itsenäisyyspäivän toivotukset vielä! Todella upea video, ihan meinasi tippa tulla linssiin sitä katsoessa, on se suomenhevonen vaan hieno otus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli roskia silmissä kun katselin valmista lopputulosta. Ja oli roskia aika paljon jo sillon kun ihmiset lähetteli kuvia ja kertoivat melkoisia tarinoita hevosistaan. En tiedä mikä on että kun ajattelee komboa Suomi+sota+suomenhevonen niin tällä tytöllä aukeaa jotkin hanat silmien ja aivojen välistä. Jukupätkä.

      Poista

Olen kiitollinen kaikista kommenteista! Kommentit näytetään hyväksynnän jälkeen.